NICKI MINAJ PRIZÝVA NA SVOJU ŠOU MAJKA SPIRITA

NICKI MINAJ PRIZÝVA NA SVOJU ŠOU MAJKA SPIRITA

28/Jan

Svetová hviezda z Trinidadu, Nicki Minaj, vyráža na Európske turné za necelý mesiac. Už v decembri sa vyjadrila pre médiá, že na svoje koncerty bude prizývať lokálnych umelcov. 22.2. 2019 vystúpi v Bratislave, kde si vybrala slovenského umelca Majka Spirita.

Majk Spirit je známy raper, ktorý pôsobí na slovenskej hudobnej scéne od roku 2000. Postupne začal pracovať na svojej sólovej kariére a počas nej stihol spolupracovať s viacerými umelcami, ako sú Rztmus, Ego, Vec, Čistychov, Tina, Celeste Buckingham, Anita Soul, Separ, Kali, Pil C (Slovensko). Orion, Indy, Supercroo, DJ Witch ( Čechy). Madskill (Nemecko). SAS Eurogang (anglicko). Onyx, Maysa Leak (USA) a ďalší... Rok 2019 vyzerá pre Majka skutočne priaznivo.

Len nedávno vydal svoj nový album Nie som tu náhodou, na ktorom naozaj poctivo pracoval. Asi najvýraznejšou vecou nového sóla bola a je celkom bez pochýb skladba, kde si na silnú spoluprácu Majk pozval Richarda Müllera. Po vydaní albumu sa ho chystá prezentovať na svojom tour, ktoré začína už v apríli.

Okrem úspechov na lokálnej scéne sa Majkovi podarilo zabodovať aj u zahraničného interpreta, resp. interpretky Nicki Minaj, ktorá ho vybrala ako predskokana na svojom bratislavskom koncerte. Majk otvorí veľkolepú šou, ktorú prinesie Nicki Minaj a Juice WRLD na štadión Ondreja Nepelu dňa 22. februára.

Spirit k jeho predstaveniu dodáva: ,,Veľmi sa teším, že môj prvý koncert v tomto roku bude práve show najlepšej raperky na svete! ‘‘

Slovenskí fanúšikovia sa tak môžu tešiť na svojho Majka, ktorý tu nie je náhodou, pretože je pripravený doplniť svetovú produkciu, ktorú prinesie Nicki Minaj a Juice WRLD na Slovensko už 22. februára 2019.