KYLIE MINOGUE - PREDSKOKAN

KYLIE MINOGUE - PREDSKOKAN

13/Okt

Dnes manažment umelkyne oznámil, že ním je francúzsky house / nu-disco / funkový producent, remixer a DJ Louis La Roche.

Predskokanom Kylie v Bratislave bude DJ Louis La Roche

 

Otázka, kto bude “special guest”, teda špeciálny hosť na bratislavskom koncerte popovej princeznej Kylie Minogue, ktorý sa bude konať už 19. októbra 2014 v SLOVNAFT Aréne http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue , je zodpovedaná. Dnes manažment umelkyne oznámil, že ním je francúzsky house / nu-disco / funkový producent, remixer a DJ Louis La Roche.

 

Tento neprehliadnuteľný talent, vlastným menom Brett Ewels (nar. v roku 1990) vstúpil do povedomia prominentov svetovej hudby v roku 2008 debutovým trackom Love (https://www.youtube.com/watch?v=Ay0l1ZhJgAs ), o ktorom sa uznanlivo vyjadril aj britský denník The Guardian.

Vo svojom vlastnom nakladateľstve Louis La Roche vydal EP-čka ako 'Me & Her', 'Super Soaker', či 'Number One'. Nasledoval singel'My Turn', na ktorom sa spolupodieľali také hviezdy ako Modjo a Yann Destal.

Z jeho ďalšej tvorby rozhodne stojí za zmienku 5-trackové EP-čko 'Composure' či singel 'Kaboom/Funk Trunk Skunk'.

Na dôvažok k jeho pôvodnej tvorbe Louis zložil aj množstvo oficiálnych remixov napr. pre Basement Jaxx, Fred Falke, Spiller, Aeroplane, Don Diablo či Del Marquis zo Scissor Sisters.

Louis La Roche tvorí aj pre televíziu, skomponoval napríklad znelku ku kanadskému MuchMusic Video Awards či k seriálu Skins.

 

Louis sa v minulosti delil o pódium s Armandom Van Heldenom, A-Trakom, Aeroplanom a mnohími ďalšími. Absolvoval viacero koncertných turné po Amerike, Austrálii, Brazílii, Európe a rád sa zúčastňuje aj na festivaloch (Creamfields, Farmfestival, The Isle of Wight Festival, Oxygen).

 

Dá sa očakávať, že táto vychádzajúca hviezda DJ neba dostane návštevníkov do toho správneho varu pred príchodom hlavnej „star“ večera – fantastickej Kylie Minogue.

 

Ukážky z tvorby Louis La Roche:

https://www.youtube.com/watch?v=FdHDU6Olmh0

https://www.youtube.com/watch?v=KzRekOYcnKw

 

Po koncerte Kylie Minogue sa bude konať bombastická afterparty v bratislavskom LeClub-e.

 

Vstupenky na jej koncertu sú v predaji na  http://www.xl.sk/koncerty/kylie-minogue/buy.

 

Viac info: www.xl.sk

DJ LaRoche