DEPECHE MODE

DEPECHE MODE

09/Okt

Depeche Mode oznamujú tretiu časť Delta Machine Tour 2013/14, v rámci ktorej kapela vystúpi v krytých arénach európskych miest. Na zimnom štadióne Ondreja Nepelu V SLOVNAFT Arene Bratislava (Zimný štadión Ondreja Nepelu) sa Depeche Mode predstavia naživo 6. februára 2014. Kvôli obrovskému záujmu fanúšikov Depeche Mode, priekopníci elektronickej hudby oznámili tretiu sériu koncertných termínov svojho "The Delta Machine Tour". V súčasnosti prebiehajúce turné po štadiónoch a festivaloch je veľmi úspešné – takmer všetkých 38 koncertov je vypredaných niekoľko týždňov resp. mesiacov pred ich konaním. Fanúšikovia budú mať teraz druhú šancu vidieť toto fantastické trio v zložení Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher - a to v rámci ich turné po arénach, ktoré sa uskutoční koncom roku 2013 a začiatkom 2014.

Depeche Mode, ktorí oslavujú viac ako tri desaťročia na hudobnom výslní a ktorí doposiaľ predali viac ako 100 miliónov hudobných nosičov, nedávno vydali trinásty štúdiový album Delta Machine. Jeden z hudobných kritikov na konto tohto albumu povedal, že to je ich najpôsobivejší, najgotickejší, najbláznivejší a najlepší elektronický album od vydania titulu Violator.
Ak ste nestihli nezabudnuteľný koncert Depeche Mode na Štadióne Pasienky v máji tohoto roku, máte jedinečnú príležitosť vidieť a počuť ich naživo tento krát v Slovnaft Arene 6. februára 2014!

 

Vstupenky: http://www.xl.sk/koncerty/depeche-mode-2014/buy

Viac info: http://www.xl.sk/koncerty/depeche-mode-2014