VIVALDIANNO 2015 / promo fotografovanie

VIVALDIANNO 2015 / promo fotografovanie

08/Apr

Projekt Vivaldianno – Město zrcadel je považovaný za koncert novej generácie, unikátna vizuálna show s hráčmi svetovej elity. Prípravy veľkého turné zahŕňajú aj promo fotografovania. Je to pre pánov utrpenie čí skôr zábava? Projekt Vivaldianno, ako by každý čakal už podľa názvu, bude skôr o klasických, serióznych pózach…to bol však omyl. Páni si dokážu zo seba parádne vystreliť a dokonca kývli aj na ružovú. Michal Dvořák priebeh fotenia komentoval jednou vetou – „Vieme si zo seba robiť srandu“.

Novými farebnými fotkami, ktoré nafotili v ateliéri fotografa Jiřího Šujanského chcú upozorniť na to, že projekt Vivaldianno je určený všetkým generáciám, dôkazom toho sú aj hosťujúci mladí umelci z celého sveta - famózna hráčka na elektrické i akustické cello Tina Guo (USA), ktorá spolupracovala s Foo Fighters, Steviem Wonderom, Carlosom Santanou, Ranning Blood, po celom svete koncertovala v rámci predstavení Cirque du Solei - Michael Jackson: The Immortal World Tour a podieľala sa na desiatkach nahrávok filmovej a televíznej hudby.

K omladeniu orchestru prispela svojim talentom aj huslistka Julie Svěcená, ktorá je v súčasnej dobe mimoriadnou poslucháčkou v triede vynikajúceho huslistu a pedagóga, profesora Rodneyho Frienda (Veľká Británia). Ďalším sviežim členom orchestru je čelistka Terezie Kovalová - v súčasnosti pôsobí v projektoch Boris Carloff, Vladivojna La Chia, Notes from Prague, FORMA a najmä v due Calm season. Svojim talentom sa tiež podpísala pri tvorbe filmovej či divadelnej hudby (napr. Muži v naději, Nevinnost či predstavenie Molly Sweeney).

Na stvárnení projektu sa podieľa aj režisér koncertnej show Michal Caban, autor libreta Tomáš Belko, filmové a animačné štúdio EALLIN ANIMATION a mnoho ďalších.